8 comentarii la “Contact

    • Din păcate nu știu cine este Cosmin Barna, așa că îmi este greu să vă ajut. Multe dintre articolele noastre sunt comunicate de presă, trimise de diferite instituții, pe care noi le-am publicat. O zi bună. Grigore Roibu

  1. Buna ziua, va scriu aici pentru ca nu stiu cum sa iau legatura cu domnul Marius Pandele.
    As dori sa ii scriu dumnealui, cu rugamintea de a ne ajuta cu o lucrare artistica.
    Va multumesc.

  2. Buna ziua, va scriu pentru a va ruga sa scoateti fotografia pictorului Ionica Grigorescu pusa in locul fotografiei pictorului Gheorghe Berindei pentru a nu se crea confuzie. Sub fotografia lui Ionica Grigorescu ati scris Gheorghe Berindei si este fals.

  3. Îmi pare rău, dar trebuie să aduc unele precizări din punct de vedere geografic. Şi eu sunt fascinat de „Ţara Pădurenilor” şi încerc să o promovez. Zona pădurenilor nu este un platou. Majoritatea satelor sunt aşezate pe culmile dealurilor, la altitudini de peste 700-800 m, despărţite de văi adânci. Trecerea dintr-un sat în altul se face pe căi ocolite, majoritatea obligându-te să cobori în vale, deşi pe hartă par incredibil de apropiate. În concluzie, Ţinutul Pădurenilor este o zonă cu culmi domoale, plină de „riduri” adânci formate de multe râuri şi pâraie. Vezi Vadul Dobrii de unde pleacă un buchet de râuri şi drumuri, majoritatea impracticabile. În ultimii ani multe dintre ele s-au asfaltat, înlesnind accesul, dar satele tot pustii sau aproape pustii au rămas. Vă doresc drumuri bune şi vreme faină.

Lasă un comentariu