Salonul de artă fotografică hunedoreană ÎnSEMNE fotografice 3


Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi cu lucrările dvs. la Salonulul de artă fotografică hunedoreană „ÎnSEMNE fotografice 3”.

InSEMNE 3 - 2016 invitatie 2

Expozițiile din 2013 („Sentimente ilustrate”), 2014 („ÎnSEMNE fotografice 1”) și 2015 („ÎnSEMNE fotografice 2”) rămân, prin numărul participanţilor, reprezentative în agenda culturală a judeţului Hunedoara, fiind o „radiografie” a locului şi importanţei pe care o ocupă  fotografia în arta şi cultura hunedoreană.

Tema: Liberă

Organizare / Condiții de participare:
Salonul de artă fotografică hunedoreană, „ÎnSEMNE fografice 3” este deschis fotografilor amatori sau profesioniști ce s-au născut, trăiesc sau locuiesc în județul Hunedoara (indiferent unde se află acum) și au pasiune pentru arta fotografică. Evenimentul este organizat de Colegiul Naţional „Decebal” Deva în parteneriat cu artavizuala21 și Atelierul de fotografie. Toți cei care doresc să participe la această expoziție vor trimite o singură lucrare digitală sau digitalizată color sau alb-negru. Insistăm pe faptul de a alege din toate lucrările dvs. o singură lucrare pe care să o trimiteți la dimensiunea de 45 X 30 cm (5315 x 3543 pixeli, 300 dpi) la adresa artavizuala21@gmail.com. Toate lucrările trimise vor fi proiectate în timpul vernisajului. Toţi participanţii vor primi un E-mail de confirmarea a participării. Datorită participărilor numeroase şi de calitate la ediţiile anterioare, salonul nostru a demonstrat că este cel mai reprezentativ eveniment expoziţional de artă fotografică din agenda culturală a judeţului. Prin intermediul acestor evenimente avem acum ocazia să contribuim la dezvoltarea artei fotografice contemporane.

Termen: Lucrările pot fi trimise până pe data de 10 septembrie 2016.

Denumirea imaginilor (format jpg):
Exemplu: Popescu_Ion-titlul lucrării.jpg
Vă rugăm nu semnați lucrările deoarece vom realiza etichete ce vor conține numele autorului și titlul acesteia.

Nu se percepe taxă de participare. O lucrare poate fi eliminată dacă, în mod justificat, se consideră că nu este conformă cu regulile şi condiţiile expoziţiei. Autorii îşi asumă autenticitatea propriilor lucrări. Lucrarea printată rămâne în proprietatea Colegiului Național „Decebal” păstrând drepturile de autor ale participantului. Pentru expoziție vom alege 30 de lucrări din totalul celor primite, lucrări care vor fi printate și expuse în Sala festivă „Jean Monnet” din cadrul Colegiului Național „Decebal” cu ocazia deschiderii noului an școlar.

Curatori:
Grigore Roibu și Andrei Rosetti, profesori în cadrul Liceului de Arte „Sigismund Toduță” Deva.

Evenimentul îl găsiţi pe facebook: https://www.facebook.com/events/885792274882157/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s