Nona Inescu – Imaginea latentă


ART on DISPLAY @ Kube Musette
29.06 — 04.07.2016
Vernisaj: 29.06.2016,  ora 19:00

Nona Inescu

ART on DISPLAY (Bd. Calea Victoriei, nr.114, București)  vă invită miercuri 29 Iunie, ora 19.00 la vernisajul expoziției artistei Nona Inescu, “Imaginea latentă”.

Expoziția „Imaginea latentă” reprezintă proiectul de diplomă al Nonei Inescu, coordonat de prof. univ. dr. Iosif Kiraly, în cadrul Universității Naționale de Artă din București, Facultatea de Arte Plastice, secția Fotografie și Imagine Dinamică.

După o perioadă de studii în cadrul Academiei Regale de Artă din Antwerp, Belgia (2010-2011) și Chelsea College of Art & Design din Londra, UK (2009-2010), Nona Inescu își finalizează studiile din cadrul Universității Naționale de Artă din București, departamentul Fotografie și Imagine Dinamică. Practica sa artistică este interdisciplinară și cuprinde fotografie, instalație, sculptură și artă digitală – lucrări care încorporează referințe poetice, istorice, provoacă modurile convenționale de a vedea și a gândi si deschid noi posibilități pentru descifrarea simbolicului. Prima sa expoziție personală, intitulată “Hands don’t make magic” a avut loc în octombrie 2015 la Galeria Sabot din Cluj-Napoca, România.
Nona Inescu (1991, locuiește și lucrează în București, România).

ART on DISPLAY, proiect inițiat în 2014 și organizat de către Asociația Ephemair, reflectă în vitrinele unor spații neutilizate temporar sau amplasate în imobile cu un grad de risc ridicat pentru accesul public starea de fapt a artei contemporane românești, activând totodată spații urbane din București și atrăgând atenția asupra unei probleme încă nerezolvate legate de comfortul urban din acest oraș prin intervențiile artiștilor și a instalațiilor site-specific.

Colaborarea ART on DISPLAY cu spațiul Kube Musette va continua în acest an prin prezentarea altor cinci proiecte inserate în programul lunilor iulie – noiembrie.
În perioada 1-15 noiembrie va avea loc a treia ediție extinsă în mai multe locații din oraș a proiectului ART on DISPLAY.

Mai multe detalii despre programul ART on DISPLAY și proiectele Asociației Ephemair: http://www.artondisplay.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s