Măiastra. Sânziene virtuale


Galeria Galateca
24 iunie – 17 septembrie 2016

Vernisaj : vineri 24 iunie, între orele 20:00 – 24:00.

MaiastraVrem să îţi spunem o poveste şi să îţi facem cunoştinţă cu … Sânzienele Virtuale!
A fost odată că niciodată un tărâm atins de magia ancestrală, un loc în care realitatea şi fantezia mitică se apropiau şi se distanţau, într-un dans halucinant de iele.
Acest tărâm e locul de joacă al Sânzienelor virtuale, aceste creaturi ce îmbină trecutul încărcat de tradiţii şi înţelesuri adânci cu un prezent şi viitor organic tehnologic.
E ”Tinereţe fără de bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”. E magia eternei reîntoarceri într-o mişcare naturală şi perpetuă de evoluţie de la naştere, la viaţă, la moarte, la renaştere, din nou şi din nou, la fel, dar tot timpul cu altă formă.
Sânzienele Virtuale explorează această formă în artă şi o umplu cu înţelesuri izvorâte din trecut, cu reflexii în viitor.

Aflată la a patra ediţie în România, Măiastra este primul proiect de artă contemporană dedicat iei şi simbolurilor identitare, organizat de galeria Galateca şi Fundaţia NeoArt România, care s-a bucurat de o prestigioasă expunere internaţională, cu 15 expoziţii în Europa, printre care cele de la Berna, Dublin şi Londra şi peste 50 de artisti şi designeri români implicaţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s