artavizuala21 – 4 ani de existență


artavizuala21 împlinește 4 ani de existență.

artavizuala21 4 aniDe-a lungul celor 4 ani am încercat să vă informăm despre evenimentele artistice importante la care nu toți iubitorii de artă au acces.

artavizuala21 oferă gratuit artiștilor spațiu pentru a promova diverse evenimente, proiecte sau portofolii. De asemenea, în acești ani am dezvoltat și organizat diverse evenimente cultural-artistice. Pagina noastră de facebook și partenerii media care au preluat articolele noastre au făcut ca artavizuala21 să devină o publicație on-line cunoscută.

AF av 21 -2artavizuala21 este partener media a Atelierului de fotografie, care a luat ființă în luna ianuarie 2014 la inițiativa artiștilor plastici Grigore Roibu, Andrei Rosetti și Iulian Solda. În cadrul AF au avut loc vernisaje ale unor expoziții de fotografie (în care menționăm ÎnSEMNE fotografice, expoziție care a reunit pe simeză 65 de fotografi hunedoreni și tot atâtea lucrări, fiind cea mai mare expoziție de fotografie de până acum din județ) și o tabără de fotografie. Interesul manifestat pentru crearea grupului, format din fotografi experimentați și începători, face ca AF să devină, de fiecare dată, atât cadru de problematizare a noțiunilor teoretice cât și practice.

artavizuala21 își propune să promoveze talentele din arta plastică românească și să devină partener a proiectelor și evenimentelor importante. Nu ne-am propus să concurăm cu alte site-uri sau publicații, puţine la număr în domeniul artelor vizuale, ci dorim ca opiniile prezentate să vină în completarea a tot ceea ce presupune analiza fenomenului plastic contemporan. Vă mulţumim pentru că ne acordaţi timp şi citiţi articolele noastre. Statisticile cu numărul de vizitatori arată acest lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s