Gala UAD 2014


Gala UADPe pagina de facebook a Galei UAD din Cluj-Napoca se anunţă programul evenimentului de anul acesta. Având un număr de 40 de absolvenţi, 26 la ciclul licenţă şi 14 la master, specializarea Modă-Design Vestimentar din cadrul Universităţii de Artă şi Design din acelaşi oraş organizează anul acesta faimoasa Gală UAD care, pentru acei câţiva expozanţi reprezintă unul dintre cele mai importante momente pentru începutul lor de carieră.

Anul acesta, Gala UAD Fashion Design debutează pe 28 iunie 2014 cu o expoziţie de modă la ExpoTransilvania din Cluj-Napoca şi îşi continuă programul pe 29 iunie cu un fashion show pe scena Teatrului Naţional.

Sâmbătă, 28 iunie – 18.00, ExpoTransilvania, deschiderea expoziţiei absolvenţilor UAD, specializarea Modă-Design Vestimentar care va fi prezentată de un grup de absolvenţi;

Duminică, 29 iunie – 20.00, Teatrul Naţional din Cluj, deschiderea evenimentului de Fashion Show al absolvenţilor UAD, licenţă şi masterat urmând ca, la ora 23.00, în Club Midi, after party cu DJ. Khidja.

Mai multe detalii despre evenimentul care a devenit unul foarte important din domeniul Fashion din ţară găsiţi pe pagina lor de facebook, aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s