StudentFest 2014


Timișoara, 8-17 mai 2014

Student Fest 2014Cel mai longeviv proiect organizat de Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT), StudentFest, adună din nou la un loc cei mai talentaţi tineri din întreaga ţară. Anul acesta OSUT organizează ediţia cu numărul al 23-lea a festivalului de artă şi cultură studenţească. Workshop-urile şi evenimentele au loc în perioada 8-17 mai 2014. Festivalul oferă tinerilor artişti posibilitatea de a se exprima liber, de a se dezvolta profesional şi a se promova. Apărut ca o nevoie de revigorare a vieţii artistice a anilor ’90 și ca un protest împotriva cenzurării libertății de exprimare, StudentFest a avut și va avea o influență puternică asupra tinerilor artiști.

StudentFest IMPACT continuă conceptul iniţiat în anul 2012, respectiv 7 zile de creație, workshop-uri şi training-uri închise pentru participanţii selectaţi şi 3 zile de evenimente deschise, expoziţii, dezbateri, happeninguri, conferințe, piese de teatru, concerte etc

Toate workshopurile şi evenimentele din cadrul StudentFest sunt gratuite! Aflați mai multe informații de pe pagina StudentFest.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s