Primavara culturală româno-maghiară


Proiect cultural aiudean de succes în Ungaria

aÎntr-un amplu proiect, în acest început de primăvară, Fundația Inter-Art Aiud, Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud, în parteneriat cu Fundaţia Hallható Hang – Gyomaendrőd, coordonatorul maghiar al programului, au organizat două importante expoziții în orașul înfrățit cu municipiul Aiud. Manifestarea a fost una complexă, menită să facă cunoscută activitatea culturală din Aiud, să stabilească legături pentru proiectele europene viitoare, să promoveze turismul cultural în Aiud și în localitațile din zonă.

a (6) a (7)Delegația aiudeană, formată din: Ștefan Balog, Andrei Bako, Zoltan Balog, Elena Cristea și Ioan Hadarig a înmanat, în numele primarului municipiului, Mihai Horatiu Josan și a Consiliului Local Aiud, albumul „Aiudul de altădata”, primarului din Gyomaendrod, precum și reprezentantilor instituțiilor de cultură și sșolare.

b (16) a (8)Manifestarea a fost posibila datorita unui proiect european, finantat de  Fondul Naţional de Cooperare – Ungaria, realizat de Fundaţia Hallható Hang – Gyomaendrőd, Fundația Inter-Art Aiud în parteneriat cu Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

La sfârșitul lunii martie, fundația și Școala de Arte din orașul Gyomaendrod vor prezenta la Aiud o amplă manifestare culturală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s