Artmark – Licitația de Mărțișor II


Gheorghe Petrșcu- Lucreția în interior

Gheorghe Petrșcu- Lucreția în interior

Noua expoziţie Artmark, dedicată Mărţişorului, Dragobetelui şi Zilei Femeii, deschisă începând de marţi, 4 februarie, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Bucureşti, aduce peste 500 de loturi care compun tematica licitaţiilor lunii februarie. Licitațiile Artmark dedicate Mărțisorului au evoluat constant în ultimii ani, ducând indicele colecționarului de portofoliu, Art-Consacrat, către maxima istorică, la ultima ediţie, în 2013.

La ediţia din acest an, prin evenimentele dedicate Mărțișorului și Artei Importante, Artmark aduce în atenția colecționarilor opere din zona picturii, sculpturii, bijuteriilor și artei decorative, care își propun, prin unicitate și valoare, să continue seria rezultatelor spectaculoase pentru piața românească de artă.

Licitația de Mărțișor II – Mărțișoare de epocă, Bijuterie și Artă Decorativă, organizată de Artmark joi, 20 februarie, ora 20.30, la Athénée Palace Hilton, aduce piese de colecție extrem de valoroase, printre care se numără două loturi Lalique, bijuterii excepționale și sofisticate: o splendidă pereche de cercei Lalique din aur, decorați cu mix de safire, granate și smaralde, estimată la 6.000 – 9.000 de euro și un superb pandantiv Lalique din aur decorat cu safire, granate și smarald, estimat la 12.000 – 15.000 de euro.

Cercei Lalique

Cercei Lalique

În plus, luna februarie aduce licitațiile „Cabinetul de Curiozități – Arta Fotografiei, Muzicii și Scrisului” şi Licitația de Fotografie și Benzi desenate, reprogramate la data de 19 februarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s