Tabăra de fotografie Șureanu


Munții Șureanu
24-26 ianuarie 2014

Coordonatori: Petrișor Crăciunoiu, Remus Suciu, Grigore Roibu

Tabara Foto SureanuCând vine vorba de fotografia de iarnă, de cele mai multe ori, ne imaginăm peisaje de un alb imaculat, un alb atotcuprinzător. Munții posedă potențialul maxim pentru fotografii expresive pe timp de iarnă. De la panorame și contraste între jocurile de culori, la surprinderea oamenilor implicați în dinamicile sporturi de iarnă sau abstractele macro-universuri înghețate, toate subiectele permit abordarea cu ușurință a unor fațete ale albului greu de realizat în alte anotimpuri. Dimineţile şi apusurile, amestecul de lumină puternică, rece sau caldă, cu ninsoare şi soare este o provocare, în fiecare zi alta, de a surprinde cadre de peisaj. Pentru a afla tehnicile și trucurile folosite în fotografierea peisajelor montane vă aștepătăm în tabăra de fotografie organizată în zilele de 24, 25 și 26 ianuarie 2014 în munții Șureanu.

Munții Șureanu (Sebeș) sunt o grupă muntoasă a Munților Șureanu-Parâng-Lotrului, aparținând lanțului muntos al Carpaților Meridionali, având înălțimi medii și mici, fiind lipsiți de creste zvelte și de custuri glaciare. Cel mai înalt pisc este Vârfu lui Pătru, având 2.130 metri.

Tabara foto va avea loc într-un decor de vis, o cabană rustică și primitoare. Condițiile de cazare nu sunt de 3 margarete (aviz celor comozi!) dar peisajul, turele de iarnă și discuțiile de seară în care vă vom împărtăși experiența noastră despre fotografia de iarnă, la un pahar de vin fiert, sunt activități ce vor compensa confortul urban. Aveți nevoie de echipament de iarnă montan (salopetă/pantaloni de tură, bocanci, geagă impermeabilă și călduroasă, mănuși), sac de dormit (camerele sunt de 6-8 locuri,  încălzite de sobă cu lemne) și lanternă.

Costul taberei este de 150 lei pentru 7 locuri, persoane care au asigurat transportul, cazarea și masa, restul pot ajunge cu mijloace proprii iar costul este de 100 lei/persoană.

Participarea nu este condiționată de numărul locurilor (7 locuri). Ne putem organiza în funcție de numărul celor care doresc să participe având mașini proprii cu care pot ajunge aici.
La finalul taberei vom organiza o expoziție cu cele mai reușite lucrări, eveniment susținut de artavizuala21.

Informații suplimentare la numărul de telefon: 0729.200257
Evenimentul îl găsiți și pe facebook https://www.facebook.com/events/247624098738173/?ref_dashboard_filter=upcoming

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s