Bogdan Gîrbovan și Radu Cioca / Galeria Jecza


Avem deosebita plăcere de a vă invita la vernisajul unei expoziţii duble de excepţie la Galeria Jecza.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2013, la ora 19.00, la Jecza Gallery, Timişoara, Calea Martirilor 51/52-53.

Bogdan Girbovan- Radu CiocaDoi artişti de mare valoare ai artei contemporane se întâlnesc în acelaşi spaţiu la Timişoara: pe de o parte, Radu Cioca anunţă ora: 23:59. Prototipul iconic al timpurilor noastre alerte devine un model iconic al existenţei dominate de incertitudine şi stres; de cealaltă parte, Bogdan Gîrbovan creează în instalația „Puterea justiției și puterea spirituală” o radiografie lucidă a societăţii româneşti sau, cum spune Igor Mocanu, oferă o lecţie politică, „prin abordarea, în fapt, non-ierarhică și egalitariană, a forțelor de ordine publică și spirituală care bântuie spațiul românesc.”

Dubla expoziţie la Jecza Gallery oferă publicului şansa de a descoperi instalaţiile artistului Radu Cioca şi universul fotografiei conceptuale a lui Bogdan Gîrbovan.
Expoziţia este dedicată atât persoanelor pasionate de fotografia clasică, cât şi celor interesate de evoluţia recentă a artelor vizuale din România.
Arta lui Radu Cioca şi a lui Bogdan Gîrbovan a fost deja validată de specialiştii artei contemporane din Occident, opera lor se găseşte în importante muzee din lume, ei participând la expoziţii de mare anvergură, precum Bienala de la Veneţia, pentru a numi doar un exemplu.

Tema centrala a celor două evenimente la Jecza Gallery este trecerea timpului și puteriile ce dirijează evoluția societății contemporane Romanești.
Vă invităm aşadar la dialog, vă invităm să vă confruntaţi cu arta a doi importanţi artişti români contemporani şi să participaţi la vernisaj. (Andrei Jecza)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s