The Cutting Edge 2nd Edition


Muzeul de Artă Cluj-Napoca

the-cutting-edge-2nd-edition

Asociația Culturală Art Act organizează joi, 7 noiembrie, de la ora 18:00, vernisajul expoziției The Cutting Edge 2nd Edition, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Expoziția reuneşte lucrările a 22 de artiști emergenți, studenți ai unor universități de prestigiu din Europa.

Îndeschidere vor lua cuvântul,, prof. univ. dr. Ioan Sbârciu, președintele Senatului UAD Cluj-Napoca și Călin Stegerean, director al Muzeului de Artă din Cluj-Napoca.

Asociația Culturală Art Act ‒ prin programul Tineret în Acțiune a organizat The Cutting Edge 2nd Edition, proiect ce a adus împreună 22 de tineri artiști pentru o serie de workshop-uri și discuții menite să dezvolte conștiința asupra problemelor de mediu. Schimbul de experienţă internațional a avut loc între 5 și 14 august la Beliș, în județul Cluj şi a implicat artişti din România, Italia și Spania. Expoziția The Cutting Edge 2nd Edition este rezultatul celor zece zile ale evenimentului, toate lucrările fiind create în intervalul petrecut de artiști la Beliș. Tematica principală a lucrărilor a surprins aspecte legate de mediu și interacțiunea omului cu acesta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s