Ştefan Tărăbuţă – Visând speranţa


Turnul Croitorilor, Cluj Napoca
Vernisaj: Joi, 31 octombrie 2013, ora 17,00

Stefan tarabuta

Primăria-Consiliul Local Cluj-Napoca, Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” Cluj-Napoca, Penitenciarul Aiud – Serviciul Reintegrare Socială, Fundaţia „Inter-Art” Aiud, Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud, organizează în cadrul programului „Arta în penitenciare” expoziţia de pictură intitulată „Visând speranţa”, semnată de Ştefan Tărăbuţă.

Prezintă:
Ioan Hădărig, sociolog, director artistic, Fundaţia „Inter-Art”
Ciprian Sabău, director adjunct, Penitenciarul Aiud

Stefan tarabuta (2)

Programul „Arta în penitenciare” continuă proiectul în premieră mondială PRISON ART, un experiment artistic la care au participat 10 artişti din 7 ţări precum şi 7 persoane private de libertate şi care s-a desfăşurat în Penitenciarul Aiud. Proiectul reprezintă o premieră pentru sistemul penitenciar românesc, fiind gândit ca un eveniment complex de creaţie desfăşurat pe o perioadă de 5 zile în interiorul unui penitenciar de maximă siguranţă.

Stefan tarabuta (3) Stefan tarabuta (4)Ştefan Tărăbuţă a participat la acest amplu şi important proiect, iar expoziţia de la Cluj reprezintă un eveniment cultural inedit, o încercare de definire a unui spaţiu neconvenţional în care se desfăşoară un fenomen artistic.

Fotografiile prezintă lucrări semnate de Ştefan Tărăbuţă expuse la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în februarie 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s