Nuanţe – Workshop de fotografie


Parcul Dendrologic Simeria
19- 20 octombrie 2013

Nuante - Workshop de fotografieGrupul Voluntar de Sprijin al Arboretumului Simeria, împreună cu ICAS Simeria, sub deviza „Arta însufleţeşte natura”, organizează în perioada 19-20 octombrie 2013 primul workshop de fotografie din Parcul Dendrologic Simeria.

Evenimentul are trei componente:

1. Workshop gratuit de fotografie, în cadrul căreia vor fi abordate teoretic şi practic teme ca: Lumina în fotografie, LowLight, Fotografia MACRO. Partea teoretică va fi susţinută de lectorii Cosmin Someșan şi Grigore Roibu, iar pentru partea practică participanţii vor fi organizaţi pe grupe şi vor fi îndrumaţi de fotografi cu renume.
2. Prezentare produse Nikon Romania
3. Expoziţie de fotografie – Concurs cu premii – evaluarea fotografiilor înscrise va fi asigurată de un juriu prezidat de prof. univ. dr. Ştefan Dorel Găină Gerendi.

Expoziţia de fotografie va fi urmată de o licitaţie deschisă pentru vânzarea fotografiilor în scopul strângerii de fonduri pentru refacerea vechii ceainării din Parcul Dendrologic Simeria.

Pentru înscrierea la workshop, va rugam consultati regulamentul evenimentului si urmati indicatiile din acesta. Data limita de trimitere a formularelor de înscriere şi a portofoliului este 15 octombrie 2013. Atenţie – locurile sunt limitate!
Înscrierea în concursul de fotografie nu este condiţionată de participarea la lucrările worksop-ului – vă rugăm consultaţi regulamentul evenimentului pentru detalii. Data limită de trimitere a fotografiilor pentru participarea la concurs este 15 octombrie 2013.

Informaţii şi regulamentul evenimentului:
Administraţia parcului, sau pe site:
http://www.icashd.ro/; http://www.facebook.com/groups/parculdendrologicsimeria/

Găsiți regulamentul aici: http://www.ovimanocomputers.ro/photo/Regulament_participare_Workshop_Nuante_2013.pdf
și formularul de înscriere aici: http://www.ovimanocomputers.ro/photo/formular_inscriere.doc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s