Expziţie aniversară Mircea Albu


La împlinirea vârstei de 70 de ani, artistul fotograf ing. Mircea Albu aduce în planul cultural al Clujului două expoziții de fotografie și o lansare de carte.

Mircea Albu

În data de 4 septembrie 2013, ora 18,00, în sălile Muzeului de Artă din Cluj are loc vernisajul expoziției de fotografie artistică intitulată „Elemente”. 70 de fotografii color, format 50x70cm, descriu trăiri și impresii sub formă de eseu vizual, manieră de reprezentare fotografică specifică artistului. Expoziția poate fi vizitată până pe data de 20 septembrie 2013.

O doua expoziție deschisă de către autor, în perioada 5-11 septembrie 2013, este la Galeria de artă a Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (Casa Universitarilor), unde Mircea Albu expune 15 lucrări color de mari dimensiuni (1×0,70 m), fotografie pe pânză cu un conținut poetic-decorativ.

Volumul „Fotografia, de la impresie la expresie” este o lucrare care îmbină rigoarea ştiinţifică a domeniului fotografic cu sensibilitatea fotografului copleşit de nostalgia naturii, aducând în prim plan personalitatea autorului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s