Cetăţile Dacice prin obiectiv


Concurs de fotografie
31 august – 05 septembrie 2013 €“

Cetatile Dacice prin obiectiv

Cu ocazia Zilei Porților Deschise la€ Sarmizegetusa Regia (31 august 2013), portalul www.cetati-dacice.ro, prin intermediul paginii asociate de Facebook.com/cetăți.dacice, inițiază un concurs de fotografie ce are în focus Cetățile Dacice din Munții Oraştiei.

Așadar, în perioadă 31 august – 5 septembrie 2013 ne puteţi trimite fotografiile realizate de voi pe adresă concurs@cetăți-dacice.ro. În perioadă 05 a€“ 16 septembrie fotografiile postate pe pagină de Facebook (Facebook.com/cetăți.dacice) vor putea primi aprecierile publicului (Like & Share).
Concursul nu impune o temă fotografică anume, dar sunt de preferat imaginile creative, dinamice, cele care surprind atmosferă specifică, imagini panoramice sau cu perspective particulare, ansambluri sau detalii ale monumentelor, imagini HDR.

Scop:
Promovarea monumentelor arheologice din Munții Orăştiei.

Regulament de participare:
1. Fiecare participant poate înscrie maxim 2 fotografii.
2. Pentru înscrierea fotografiilor în concurs nu există restricții la echipamentele folosite (excepție fac device-urile mobile).
3. Prelucrarea (postprocesarea) fotografiilor înscrise trebuie să rămână în limite realiste.
4. Nu se vor acceptă colaje de imagini.
5. Nu se vor acceptă fotografii în care pot fi identificate persoanele (portrete, cadre cu grupuri în care fețele persoanelor sunt ușor identificabile).
6. Toate fotografiile trimise vor putea fi folosite de către echipă cetăți-dacice.ro, necondiționat, pentru realizarea de materiale de diseminare publică a Cetăților dacice, atât în mediul online (website, rețele sociale) cât și prin materiale printate.

Alegerea câștigătorilor:
Fotografiile trimise pe adresă de mail concurs@cetăți-dacice.ro vor fi postate constant pe pagină de Facebook a Cetăților dacice.
Primele 5 fotografii în ordinea numărului de Like-uri primit din partea dumneavoastră (în caz de egalitate a numărului de Like-uri se va folosi ptr. departajare numărul de Share-uri ale fiecărei fotografii) vor fi evaluate de o echipă formată din fotografi, designeri, specialiști în comunicare ai Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei și persoane din Administrația sitului arheologic Sarmizegetusa Regia, care vor alege dintre acestea 3 fotografii ce vor fi declarate câștigătoare.

Premii:
Câstigătorii vor fi anunțați pe pagină de Facebook a Cetăților Dacice și vor primi din partea Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei un set de cărți referitoare la civilizația dacică.

Notă:
Vă rugăm să păstrați datele EXIF la fotografiile trimise, pentru a verifică (dacă este cazul) datele tehnice ale imaginii (model cameră, data realizării, alte detalii tehnice).
Ne rezervăm dreptul să selectam imaginile ce vor intră în concurs dacă ele nu sunt conforme criteriilor descrise mai sus.
Mai mult pe Cetatile Dacice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s