Workshop de fotografie la Găbud


Peisaj şi călătorie
Trainer: Mihai Moiceanu

Workshop foto la Gabud

În perioada 4 -7 iulie 2013 se va desfăşura la Găbud, judeţul Alba workshop-ul de fotografie de peisaj cu Mihai Moiceanu, în continuarea tradiţiei, deja binecunoscută. Aceasta este ediţia a VII-a a workshopurilor de fotografie organizate de Liga Studenţilor din Timişoara. Printre trainerii anteriori se numără Dinu Lazăr, Dragoş Lumpan şi Mihai Moiceanu, acesta din urmă revinind pentru a doua oară să ne încânte cu imaginile şi cunoştiinţele sale.

Te aşteptăm cu drag şi pe tine!

Mihai Moiceanu este artist fotograf profesionist. Iniţial a fost de profesie inginer, dar în 1986 renunţă la cariera de inginer devenind fotograf profesionist specializându-se în fotografia tehnică industrială, fără a neglija modalităţile artistice de exprimare. În 1988 devine membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România. Mihai Moiceanu a avut dintotdeauna o pasiune pentru călătorii şi pentru munte.

Mihai Moiceanu este unul din cei mai importanţi şi cunoscuţi fotografi de natură şi călătorie din România, autor de cărţi şi albume, editorialist, trainer cu experienţă, ghid montan. Acesta are în palmares peste 500 de acceptări în saloane internaţionale de fotografie, 29 de premii internaţionale, peste 500 acceptări în saloane naţionale, 42 de premii naţionale, excelenţa FIAP cu rang de aur.

Mai multe informaţii despre Mihai Moiceanu: http://cameramm.ro/artistic-biografie.htm
Blog personal: http://blog.cameramm.ro/
Site profesional: http://www.phototour.ro/

Înscrieri şi condiţii de participare:

– fotografii participanţi trebuie să fie studenţi sau masteranzi ai unei instituţii de învăţământ superior + / – 2 ani. Expresia + / – 2 ani înseamnă că pot fi deasemenea elevi de liceu în clasele a XI-a şi a XII-a sau să fi terminat facultatea de cel mult 2 ani.

– admiterea la workshop se va face pe baza de portofoliu, în limita a 12 locuri disponibile.

– pentru înscriere, fiecare fotograf trebuie să uploadeze până în data de 21 iunie 2013 pe http://www.transfer.ro sau http://www.wetransfer.com un CV + date de contact si 15 fotografii în format digital, cu latura lungă de 1500 de pixeli, în format jpg. La adresa destinatarului (din fereastra http://www.transfer.ro) se va completa ligastudentilortm@gmail.com . Imaginile trimise trebuie sa aparţină celui care le trimite (şi acesta trebuie să poată dovedi acest lucru prin fişierele originale, în caz de nevoie).

– portofoliile trimise vor fi în proporţie majoritară alcătuite din categoria peisaj, wildlife, călătorie, reportaj sau teme conexe. Nu se acceptă portofolii de imagini cu proporţie majoritară din domeniul conceptual, fashion, beauty, nunţi, botezuri etc.

– rezultatul selecţiei va fi anunţat până în data de de 28 iunie 2013.

– participanţii la workshop vor semna un contract prin care fotograful acceptă ca organizatorii să poată folosi fotografiile realizate în cursul taberei. Drepturile asupra fotografiilor rămân în proprietatea autorului. Fotografiile nu vor fi folosite spre a aduce prejudicii de orice natură organizatorilor.

Pentru detalii, regulament, înscrieri şi informaţii vă rugăm accesaţi:
http://ligastudentilortm.blogspot.ro/
http://facebook.com/liga.studentilor.tm/
sau sunaţi la nr.de tel.: 0721230940

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s