Puterea subtilă a pieţei de artă


Facultatea de Arte și Design Timișoara

Facultatea de Arte și Design Timișoara și Năsui Colecție & Galerie vă invită la dezbaterea „Puterea subtilă a pieței de artă”, luni 17 iunie 2013, ora 12, în incinta Universității. Dezbaterea se va încheia cu prezentarea programului de traininguri în România, Formare Culturală.

Dezbatere UVTDezbatere „Puterea subtilă a pieței de artă”

Arta secolului al XXI-lea este în căutarea unei noi paradigme artistice și a refacerii sistemului de valorizare estetică și comercială. Teoria pe care acest studiu dorește să o lanseze este că la sfârșitul secolului al XX-lea și la începutul secolului al XXI-lea cultura și arta contemporană au ajuns să genereze un nou tip de „folclor urban” (acest concept aparține artistului și inventatorului de origine română Cristian Todie), forțat prin viteza noului (noutății) să intre în anonimatul consumului și a producției artistice.
www.cosminasui.com

Formare Culturală este un program de traininguri și consultanță în domeniile managementului cultural și comunicării culturale. Misiunea programului de training este oferirea de oportunități de învățare continuă (life-long learning) în domeniul creativ și cultural, prin mijloace de educaţie nonformală, tuturor celor interesați.

Programul de consultanţă oferă servicii specializate în domeniul creativ și cultural, prin construirea de strategii de dezvoltare culturală, aplicarea acestora pe o piață atipică, cea românească, și integrarea firească într-un context european.
www.formareculturala.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s