Vioara Dinu – Hand Made Pasărea Duh


Galeria „Arcade 24”
14 mai – 11 iunie 2013

Vioara Dinu - Hand Made Pasarea Duh

Galeria „Arcade 24” (Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 24) a Uniunii Artiştilor Plastici Bistriţa are plăcerea să prezinte expoziţia personala „Hand Made Pasarea Duh” a artistului plastic Vioara Dinu.

Curator: Oliv Mircea

Hand Made – Pasărea Duh

Ne putem imagina că obiectele lucrate de mâna omului, poartă înmagazinate în ele, energia gândurilor bune şi rele, pe care cel care le face le are în timpul  lucrului. Lor li se alătura energiile celor care le folosesc – o generaţie, două, trei…

Aceste obiecte sunt DEPOZITARE şi PĂSTRATOARE de gânduri, amintiri , ale întâmplărilor la care au participat, a locurilor prin care au ajuns, a faptelor pe care le-a trăit cel care le-a folosit. Această energie , aceasta încărcătură spirituală este ca o pasăre –PASAREA DUH – care zboară nevazută de la om la obiect şi apoi iarăşi la om într-un continuu flux , câteodata bun, câteodată rău.

Această poveste veselă sau tristă, adevărată sau neadevărată s-a transformat într-o energie care se plimbă în şi printre obiectele cărora eu le-am dat viaţă sau o nouă viaţă.
Indiferent dacă este materie sau obiect făurit de mâna omului, până la urmă el cuprinde şi o parte din sufletul şi imaginaţia lui, aducând „frumosul” alături de celelalte energii şi alcătuind un tot de care avem mare nevoie. (Vioara Dinu)

Vioara Dinu (n.1956 Bocşa/Caras-Severin) este licenţiată în sticlă a Institutului de Arte Plastice şi Decorative „Ion Andreescu” Cluj-Napoca şi este la a 13-a expoziţie personală.Temele tratate până acum au fost: Germinatii, Ofrande, Scrisori, Obiectul Sacru, folosind ca material de lucru sticla şi lemnul. De această dată Vioara Dinu prezintă lucrări de pictura şi obiect pictat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s