Comorile Chinei


MNIR
30 aprilie – 1 august 2013

„Cea mai importantă expoziţie care a venit vreodată în România, în istoria noastră”, aşa este caracterizat evenimentul organziat de Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR).

MNIR - Comorile Chinei

MNIR – Comorile Chinei

Expoziţia, cu titlul „Comorile Chinei”, va cuprinde 100 de piese originale din patrimoniul Chinei, precum obiecte de bronz dinainte de dinastia Qin, figurine din Armata de teracotă din dinastia Qin, bunuri culturale legate de Drumul Mătăsii din dinastiile Han şi Tang, bunuri culturale din dinastiile Song, Yuan, Ming şi Qing.

Acest proiect expoziţional face parte dintr-un turneu european de amploare, care va prezenta publicului tezaure de o valoare inestimabilă din patrimoniul Republicii Populare Chineze.
Pe lângă aceste capodopere de o valoare excepţională, vizitatorii expoziţiei vor mai putea admira o serie de vase neolitice cu o vechime de câteva mii de ani, vase din bronz, porţelanuri şi obiecte din jad.

Preţul unei bilet este de 25 de lei. Vor fi reduceri pentru familie (părinţi şi 3 copii – 50 de lei), grupuri (30 de persoane, 10 lei biletul de persoană), studenţi şi pensionari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s