Fashion Mosaic


Galeria de Arte Vizuale din Oradea
Expoziţie de fotografie de modă
12 martie – 19 martie 2013

Fashion Mosaic

Galeria de Arte Vizuale din Oradea (str. Republicii, nr. 15), vă invită, marţi, 12 martie 2013, ora 17:00, la vernisajul expoziţiei de fotografie de modă „Fashion Mosaic” a tinerilor artişti Molnar Norbert – fotograf şi Molnar Circiu Csilla – stylist, cei doi semnând aceste lucrări sub logo-ul „Still for Style Photography”.

În cadrul expoziţiei „Fashion Mosaic” veţi putea viziona o serie de fotografii de modă din diverse locaţii şi teme diferite, care au fost create toate cu acelaşi scop. Adică, de a scoate în evideţă diversele feţe ale feminităţii şi de a promova prin fotografii bunul gust şi arta.
Acest proiect a fost initiat de noi, Still for Style Photography (fotograf: Molnar Norbert, stylist Molnar Circiu Csilla) dar nu ar fi putut fi dus la bun sfârşit fără echipa formată din partenerii noştrii constanţi care ne-au fost alături pe întreaga durată a proiectului: Graziela Model Agency, make-up artist Beatrix Madi şi hair stylist Moni Mohacsi.
În afara de aceşti parteneri la proiect au mai contribuit şi alte persoane care ne-au ajutat cu accesorii, locaţii sau la buna desfăsurare a şedinţelor foto.

Expoziţia va fi cu vânzare şi va putea fi vizitată în perioada 12-19 martie 2013, zilnic de luni până vineri (inclusiv), între orele 10-18. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s