Design în mers


UAD Cluj

UAD Cluj

Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca organizează în perioada 17 – 27 ianuarie 2013 expoziţia Design în mers aparţinând studenţilor masteranzi din cadrul departamentului Design al UAD Cluj-Napoca. Vernisajul va avea loc joi, 17 ianuarie 2013, ora 18 în Galeria Casa Matei, expoziţia inaugurând şi noul an expoziţional în binecunoscuta galerie clujeană.

Design în mers, eveniment organizat de studenţii la master, anul II, din cadrul departamentului de design al UAD Cluj-Napoca, este o expoziţie dedicată unui obiect care poate fi atât unul practic sau util, cât şi estetic, şi anume bastonul. Expoziţia este rezultatul unei serii de investigaţii conceptuale pe tema dată a bastonului, materie studiată în anul I de master la design.

Design în mers prezintă la Galeria Casa Matei peste 80 de bastoane, obiecte realizate de masteranzii clujeni între anii 2009-2012 şi marchează o premieră în organizarea unei astfel de prezentări pentru public. Bastoanele, având fie funcţie de sprijin, fie funcţii estetice sau fiind, pur şi simplu, investigaţii legate de formă, sunt realizate din lemn, plastic, metal sau materiale neconvenţionale.

Lucrărilor realizate înainte de 2012 li se alătură cele concepute de cei 16 organizatori – expozanţi, actualmente studenţi la master în anul II, coordonaţi de prof. univ. dr. Alexandru Alămoreanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s