Claudiu Presecan – Vis de august


Galeria Hangar
9 – 18 noiembrie, 2012

Am deosebita placere să vă invit vineri, 9 noiembrie 2012, ora 18.00, la expoziţia mea personală intitulată „Vis de august” la Galeria Hangar.

Vis de august reprezintă un moment de cotitură în viaţa mea, un punct din care totul renaşte şi capată o altă dimensiune. Reflexia lui este surprinsă de această serie nouă de lucrări, care ilustrează într-un mod simplu natura surprinsă prin filtrul sufletului meu. Rezonanţa liniştii şi a frumosului natural din peregrinările mele pe râuri şi ape de munte a creat un peisaj ale cărui curgeri de apă mă duc cu gândul înspre armonie şi atemporalitate. Visul de august va rămâne în sufletul meu ca un izvor nesecat de lumină, căldură şi dragoste”. (Claudiu Presecan, noiembrie 2012)

Galeria Hangar | str. Episcop Ioan Bob, nr 12, Cluj
program de vizitare
M – S : 10.00 – 18.00
D – L : 10.00 – 17.00

Claudiu Presecan s-a născut pe 12 aprilie 1969 la Cluj şi este absolvent al Academiei de Arte Vizuale „Ioan Andreescu” Cluj-Napoca, secţia ceramică şi pictură. În 2008 susţine teza de doctorat „Peisajul – stare de spirit şi expresie”, obţinut cu magna cum laude. Este Membru al UAP Interjudeţeană Cluj-Bistriţa, membru FITMA (Federation of International Tsai-Mo Artists), Taichung, Taiwan, Membru fondator Clubul Rotary Cetăţuie Cluj-Napoca.
www.claudiupresecan.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s