Sorin Scurtulescu la Spazi Aperti X


Accademia di Romania in Roma a inaugurat miercuri, 23 mai 2012, expoziţia internaţională „Spazi Aperti X”, o platformă de dialog între academiile şi institutele culturale străine prezente în Capitala Italiei, creată cu scopul de promova un eveniment colectiv de artă contemporană. Mai mult SPAZI APERTI X.
Lucrarea lui Sorin Scurtulescu, „Spaţiul/ încăperi”, din cadrul expoziţiei „Spazi Aperti X” 2012, este o instalaţie formată din mai multe elemente: pictură, film, reşou electric, plastic, hârtie, costum din hârtie de ziar etc.

Această prezentare necesită JavaScript.

Născut la Timişoara în 1979, Sorin Scurtulescu a absolvit Liceul de Arte Plastice din Timişoara (1997), urmând apoi cursurile Facultăţii de Arte şi Design din cadrul UVT. Licenţiat în pictură, Sorin Scurtulescu este doctor în Arte Vizuale (din 2009), membru fondator al Grupului de pictură NOIMA (2003) şi membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Timişoara, din anul 2004. În prezent trăieşte şi lucrează la Roma fiind bursier la Academia di Romania in Roma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s