Galeriile timişorene îl omagiază pe Constantin Flondor


Flondor 75

Livada cu aşteptări

La împlinirea vârstei de 75 de ani, activitatea artistului Constantin Flondor nu a trecut neobservată. Patru galerii din  Timișoara au organizat o serie de expoziții retrospective care celebrează cei peste 50 de ani de experienţă a maestrului în domeniul artelor vizuale.

La vernisajele din 10, 11 și 12 decembrie 2011 la Jecza Gallery, Galeria Triade, Galleria 28 și Galeria Calina au vorbit despre semnificația operei lui Constantin Flondor, Dan Hăulică, preşedinte de onoare al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Artă, Radu Boroianu, președinte ACOAR și criticul de artă Ileana Pintilie. Sub denumirea „Livada cu așteptări” au fost expuse o parte dintre lucrările artistului, a cărui operă a cunoscut, pe parcursul timpului, diverse forme, de la instalații la mail-art sau de la filme şi fotografii la desene și pictură.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Galeria Calina

Galeria Calina, ultimul spaţiu care şi-a deschis porţile publicului în acest demers expoziţional, pune în valoare perioada studiilor și prezintă lucrările cele mai recente ale lui Constantin Flondor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s