Arta de după gratii


Astăzi, 3 noiembrie 2011 se va deschide la Torino, în Italia, un inedit proiect expozițional  numit „Ceilalți”, care va fi organizat în incinta fostei închisori Le Nuove.

Având în spate un concept inovator cu implicare internațională, proiectul, susținut de organizația cu acelaşi nume,  este dedicat în întregime artei contemporane, vizând în principal sprijinirea și promovarea tinerilor artiști.
Evenimentul va cuprinde un program divers:  de la muzică live, la momente dedicate artei, dezbateri și videoproiecții. Pentru câteva seri, fosta închisoare se va transforma într-un punct de întâlnire pentru amatorii de artă contemporană, profesioniști și publicul tânăr.

În cadrul evenimentului, al cărui partener este revista Rolling Stones, se vor acorda și trei premii. Premiul Very Smart Award, care consistă din 2.000 de euro, va fi acordat unei opere inovatoare, un premiu în valoare de 1.500 de euro va fi oferit de revista Rolling Stones și premiul BasicNet Residency ce constă în rezidențe la Torino pentru artiștii câștigători.

SURSA: Artdaily via Artmark

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s