Good Bye Steve Jobs


Lume a va fi mai săracă. Steve Jobs a încetat din viaţă.

Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life” (Timpul tău e limitat, nu îl irosi trăind viaţa altcuiva), Steve Jobs (1955 – 2011).
„Geniul, pasiunea şi energia lui Steve au fost sursa a nenumărate inovaţii, care îmbogăţesc şi îmbunătăţesc vieţile tuturor. Lumea este incomensurabil mai bună datorită lui Steve”, potrivit unui comunicat Apple.

Reacţii la moartea lui Steve Jobs:

„Steve era atât de genial încât i-a inspirat pe oameni să facă imposibilul”. Ce personalităţi au transmis mesaje de condoleanţe:
Prietenii şi colegii cofondatorului Apple au reacţionat după moartea lui Steve Jobs, trimiţând mesaje de condoleanţe familiei, scrie CNN. Preşedintele SUA, Barack Obama, se numără printre personalităţile care şi-au exprimat regretul faţă de decesul lui Steve Jobs.

Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook) a postat pe site-ul de socializare un mesaj în memoria lui Steve Jobs: „Steve, mulţumesc pentru că ai fost un mentor şi un prieten. Mulţumesc că ai arătat că ceea ce ai construit poate schimba lumea. Îmi va fi dor de tine”.

Pe site-ul Google a fost postat un mesaj scurt: „Steve Jobs, 1955-2011”. Atunci când utilizatorii dau click pe numele lui Jobs, sunt redirecţionaţi către site-ul Apple.

Larry Page (CEO al Google), a spus despre Jobs că a fost „un om mare cu realizări incredibile şi inteligenţă uimitoare. Părea întotdeauna capabil să spună în câteva cuvinte ceea ce ar fi trebuit să gândeşti înainte să te gândeşti. Concentrarea sa asupra experienţei utilizatorului, mai presus de toate, a fost întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru mine”, a declarat acesta.

Barack Obama: „Michelle şi cu mine suntem trişti să aflăm de moartea lui Steve Jobs. Steve a fost unul dintre cei mai mari inventatori americani – suficient de curajos încât să gândească diferit şi să creadă că poate schimba lumea. A fost suficient de talentat încât să o facă. Prin faptul că a construit cea mai mare companie americană în garajul său, Steve Jobs a ilustrat perfect ingenuitatea americană. A revoluţionat tehnologia, făcând-o nu doar accesibilă, ci şi intuitivă şi amuzantă. Astfel, a adus bucurie milioanelor de adulţi şi copii. Steve spunea că trăieşte fiecare zi ca şi când ar fi ultima. Exact aşa făcea. Lumea a pierdut un vizionar”.

Michael Bloomberg (primarul New York-ului): „America a pierdut un geniu care va fi rememorat precum Edison şi Einstein, ale cărui idei vor modela lumea pentru următoarele generaţii. În ultimele patru decenii, Steve Jobs a văzut viitorul şi l-a adus la viaţă cu mult înainte ca majoritatea oamenilor să vadă măcar orizontul. Pasiunea şi credinţa lui Steve Jobs în puterea tehnologiei ne-au adus mai mult decât smartphone-urile şi iPad-urile: ne-au adus cunoştinţe şi putere care schimbă faţa civilizaţiei.”

Chad Hurley şi Steve Chen (fondatorii Youtube): „A fost o onoare să lucrăm cu Steve Jobs. Va rămâne întotdeauna o inspiraţie”.

Bill Gates: „Sunt cu adevărat trist să aflu de moartea lui Steve Jobs. L-am cunoscut acum aproape 30 de ani. Am fost colegi, competitori şi prieteni mai multe de jumătate din viaţă. Rar îi este dat lumii să vadă un om cu un impact atât de mare precum cel pe care Steve l-a avut. Efectele acestui impact se vor resimţi pentru multe generaţii. Pentru noi, cei norocoşi să lucrăm cu el, a fost o onoare imensă. Îmi va fi foarte dor de Steve”.

Steven Spielberg: „Steve Jobs a fost cel mai mare inventator de la Thomas Edison încoace. Ne-a pus lumea la vârful degetelor.”

George Lucas: „Magia lui Steve constă în faptul că în timp ce ceilalţi acceptau pur şi simplu status quo-ul, el vedea adevăratul potenţial în tot ceea ce atingea şi niciodată nu făcea compromisuri în ceea ce priveşte viziunea sa. Lasă în urma o familie incredibilă şi o moştenire care va vorbi oamenilor (în numele lui) şi în anii ce urmează.
SURSA: Mediafax
Citiţi: Steve Jobs: „Am sperat că voi stimula creativitatea”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s